Moeten?

Moet ik dit nu echt? Ik werd steeds vaker geconfronteerd met moeten. Ik moet een goede baan hebben, ik moet sportief zijn én ik moet voldoen aan alle verwachtingen! Zo ging deze gedachte steeds door in mijn hoofd: ik moet, ik moet en ik moet. Zonder dat ik het besefte stond mijn levensvreugde op een laag pitje. Ik was enkel to do lijstje aan het afvinken. Stilletjes aan ben ik deze moet gaan vervangen door mag. Ik mag een leuke baan hebben, ik mag genieten van een wandeling en ik mag naar mezelf luisteren. Mijn mindset veranderde volledig!  Door minder te moeten en meer plezier te ervaren, ging ik van lusteloos naar levenslust! 

Tijd voor een definitieve verandering?

Ik stelde mezelf de vraag: is dit mijn droomleven?  Tijdens deze periode ben ik me gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Ik ben bewust gaan vertragen, stond stil bij mijn gewoontes en bij mijn huidige levensstijl. Dit was de start van mijn ontdekkingsreis. Van een gejaagd leven naar een rustiger leven om terug met mezelf in contact te komen en meer plezier te ervaren. Door elke dag bewust keuzes te maken, kleine stappen te zetten en dankbaar te zijn, transformeerde mijn leven volledig. Elk dag momenten van plezier ervaren en zin hebben in wat er gaat komen wens ik iedereen toe.

Vanaf nu staat plezier staat centraal

Hulpmiddel inzetten

De valkuil bestaat nog steeds om terug in oude patronen te hervallen en hectisch door het leven te gaan. Dankzij hartcoherentie neem ik de tijd om even op adem te komen.